Поділитись:

Москву знову мінують: у списку – Держдума

Середа, 05 червня 2019, 14:48

фото ілюстративне 

У середу, 5 червня, у Москві знову інформують про замінування. Наразі йдеться про 50 об'єктів, зокрема будівлю Держдуми.

Про це пише lenta.ru. 

Повідомлення про погрози вибуху перевіряються, а сигнали про закладені вибухові пристрої продовжують надходити. 

Нагадаємо: 4 червня екстрені служби Москви отримали повідомлення про мінування 200 об'єктів. А у вівторок, 3 червня, повідомляли про замінування Красної площі.

У Луцьку п'ять днів поспіль теж надходила інформація про замінування. Як повідомили в поліції, повідомлення про замінування надходили з Росії. 

31 травня були повідомлення про буцімто мінування десяти об'єктів в Луцьку. Зокрема йшлося про «Там-Там», «Нову Лінію», районну лікарню, собор, офісу команди Зеленського, Генеральне консульство Польщі, автозавод, Варшавський ринок та інші. Тоді служби перевірили  об'єкти, щодо яких отримали повідомлення про замінування. Вибухівки там не знайшли. Відкрите кримінальне провадження щодо завідомо неправдивого повідомлення.

1 червня було повідомлення про нібито вибухівку в авто на вулиці Винниченка біля офісу команди Володимира Зеленського, про небезпеку в інфекційній лікарні. Правоохоронці перевірили об'єкти та не виявили небезпечних предметів.

2 червня вдруге повідомили про замінування Луцького зоопарку. Окрім зоопарку, «мінували» житлові будинки, вокзал і ТРЦа також кірху і супермаркет. Інформація не підтвердилася. Надвечір «мінували» аптеку у житловому будинку та «Сільпо» у РЦ «Промінь».  

Зранку 3 червня «мінували» обласну лікарню, супермаркет «Наш Край» на Соборності та службу доставки води «Аква-Світ», що на вулиці Волинській, і ЦНАП.  Згодом отримали інформацію про замінування зоопарку, школи № 15, енергоцентру на вулиці Стрілецькій, житлових будинків на вулиці Веселій, 1 і 19 та військкомату. Потім повідомляли про замінування психлікарні, пологового будинку, торгових центрів, спортклубу.  Надвечір також знову евакуйовували пацієнтів інфекційної лікарні. 

5 червня інформували про замінування дитсадка і бібліотеки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів