Поділитись:

Google запускає безкоштовні курси українською мовою

Середа, 05 червня 2019, 03:20

Google створив безкоштовні онлайн та офлайн-курси на своїй платформі Google Digital Workshop. Ці освітні модулі доступні в 64 країнах, зокрема і в Україні – українською мовою.

Про це повідомляють на сайті Google Україна

У компанії вважають, що сертифікати про завершення таких курсів допоможуть влаштуватися на роботу, адже їх творці додали нові уроки для тренування важливих професійних навичок. Серед них – соціальні навички, такі як комунікація, мотивація, здатність впливати на інших та приймати рішення в складних умовах. 

"Ці навички надзвичайно важливі для досягнення успіху в будь-якій кар’єрі, і, за даними останнього дослідження від World Economic Forum, саме ці навички зараз так цінують роботодавці", – йдеться у повідомленні.

Нові курси будуть за такими напрямками:

  • мистецтво публічних виступів: ви навчитеся продумувати і проводити презентації та виступи таким чином, щоб захопити увагу своїх слухачів;
  • як ділитися ідеями за допомогою історій і візуалізацій: курс допоможе познайомитися з простими інструментами, такими як асоціативні карти, історії тощо, які допоможуть зацікавити людей своїми ідеями;
  • вступ до ділового спілкування: ви навчитеся створювати прості, зрозумілі і добре структуровані листи, презентації або звіти;
  • ефективне налагодження зв’язків: курс познайомить з принципами створення мережі контактів і допоможе створити свій власний професійний бренд.

Курси розробляли в партнерстві з великими майданчиками онлайн-освіти FutureLearn, The Open University, OpenClassrooms і Goodwill Community Foundation. 

Користувачам, які успішно закінчать ці курси, видадуть сертифікат від Google Digital Workshop, акредитований The Open University (найбільший університет відкритої освіти Великобританії, один з провідних навчальних закладів Європи, світовий лідер дистанційного навчання) та IAB Europe. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google закриває сервіс YouTube Gaming

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
05 березня 2024
13 лютого 2024
11:33
10 лютого 2024
08 лютого 2024
29 січня 2024