Поділитись:

Буревій, обвалений дах та стіна дощу: Kozak FEST скасували всі заходи (фото, відео)

Понеділок, 03 червня 2019, 00:48

Люди намагалися покинути фест під стіною дощу. 

Організатори етно-рок-фестивалю Kozak FEST скасували всі заходи, заплановані на 2 червня, через ураган, який стався напередодні в Дніпропетровській області.

Про це повідомив оргкомітет заходу на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, на жаль, ми змушені повідомити вам сумну новину: через стихійне лихо всі заходи, які були заплановані на сьогодні, 2 червня, скасовані. Всю ніч команда Kozak FEST намагалася ліквідувати наслідки негоди, але, на жаль, за такий короткий проміжок часу неможливо відновити повноцінну роботу сцени, яка постраждала найбільше», – заявили організатори. 

Вони подякували співробітникам поліції, полку «Дніпро-1» та Держслужбі з надзвичайних ситуацій за злагоджену роботу і попросили вибачення у гостей фестивалю.

«Сподіваємося на розуміння. До зустрічі в наступному році», – додали в оргкомітеті.

Етно-рок-фестиваль центральної України Kozak FEST у 2019 році мав проходити від 31 травня до 2 червня в урочищі Княжі Байраки Дніпропетровської області. Захід присвячений перемозі Богдана Хмельницького у битві під Жовтими Водами над польськими військами у 1648 році.

Перші подробиці в своєму Instagram уночі 2 червня повідомив український співак Дмитро Шуров, більш відомий як Pianoбой. Також у мережі з'явилися перші фото з місця події. 

"На жаль, через страшний буревій на фестивалі обвалився дах сцени. Можуть бути постраждалі. Тисячі людей намагаються покинути фестиваль під стіною дощу. Твориться хаос, падають дерева.Частина групи перебуває в готелі за 40 км (світла всюди немає), частина – на майданчику, де залишилися наш автобус і інструменти. Група в безпеці", – написав Шуров.

  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі відбувся ХІІІ міжнародний фестиваль «Танцююче місто» (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів