Поділитись:

У Луцьку інформують про замінування супермаркету і кірхи, – ЗМІ

Неділя, 02 червня 2019, 17:07
У Луцьку інформують про замінування супермаркету і кірхи, – ЗМІ

 

фото: ІА «Волинські Новини»

У Луцьку 2 червня продовжують надходити повідомлення про замінування: цього разу йдеться про супермаркет та лютеранську кірху.

Про це пише ІА Волинські Новини із посиланням на власні джерела. 

Як зазначає видання, поліція перевіряє інформацію про замінування супермаркету на вулиці Ветеранів. Відвідувачів магазину евакуювали.

Попередньо спецслужби обстежували територію лютеранської кірхи. Кілька годин тому за адресою вул. Кафедральна,19 теж повідомляли про замінування. 

Також вдруге повідомили про замінування Луцького зоопарку. Окрім зоопарку, 2 червня «мінували» житлові будинки, вокзал і ТРЦ.  Інформація не підтвердилася. 

 

Такі повідомлення надходять вже третій день поспіль. 1 червня також вже було повідомлення про нібито вибухівку в авто на вулиці Винниченка біля офісу команди Володимира Зеленського, про небезпеку в інфекційній лікарні. Правоохоронці перевірили об'єкти та не виявили небезпечних предметів.

31 травня були повідомлення про буцімто мінування десяти об'єктів в Луцьку. Зокрема йшлося про «Там-Там», «Нову Лінію», районну лікарню, собор, офісу команди Зеленського, Генеральне консульство Польщі, автозавод, Варшавський ринок та інші. Тоді служби перевірили  об'єкти, щодо яких отримали повідомлення про замінування. Вибухівки там не знайшли. Відкрите кримінальне провадження щодо завідомо неправдивого повідомлення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024