Поділитись:

«Батьківщина» Тимошенко та «Основа» Тарути об'єднались задля виборів

Субота, 01 червня 2019, 04:42

Партія «Основа» Сергія Тарути і партія «Батьківщина» Юлії Тимошенко вирішили об'єднатися для спільного походу на позачергові вибори до Верховної Ради. Про відповідне рішення на позачерговому з’їзді «Основи» заявив Сергій Тарута, передає прес-служба партії.

«Насамперед йдеться про об’єднання ідеологічних платформ партії «Основа» та «Батьківщина» в економічному розділі  та у розділі про відновлення миру в країні. Також партії будуть координувати та узгоджувати свої дії при формуванні спільної команди у загальнонаціональному та мажоритарних округах», – відзначив лідер «Основи».

Політик також назвав Юлію Тимошенко «достойною кандидатурою для того, щоб очолити наступний уряд».

«Українці на президентських виборах обрали лідера нації. На нього люди покладають свої сподівання на краще майбутнє. Але Володимиру Зеленському, як молодому політику, для швидких позитивних зрушень потрібен досвідчений та компетентний Прем’єр-Міністр, який здатен витягнути економіку з прірви сировинного зубожіння, який має дієву стратегію і потужну команду.  Я вірю в те, що саме Юлія Тимошенко на чолі Уряду зможе повести Україну новим економічним курсом до успіху та розквіту», – наголосив Тарута.

Як повідомив на з’їзді голова партії «Основа» Андрій Ніколаєнко, партії будуть формувати спільний список кандидатур, виходячи з принципу включення до нього найбільш рейтингових та авторитетних осіб, рекомендованих та узгоджених політрадами партій «ВО «Батьківщина» та «Основа».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Рицко покинув партію Надії Савченко

Надрукувати
мітки:
коментарів