Поділитись:

«Не чхатиму на принципи, керуючись політичними вподобаннями», – Шкітер подякував Палиці

П'ятниця, 31 травня 2019, 22:12
«Не чхатиму на принципи, керуючись політичними вподобаннями», – Шкітер подякував Палиці

Тарас Шкітер, співзасновник Громадянського руху «СВІДОМІ», подякував голові Волинської облради Ігорю Палиці за благодійність. За словами Тараса Шкітера, не зважаючи на розбіжність у політичних поглядах з головою облради, йому «приємно бачити відповідальних бізнесменів, яким не начхати на долю рідного краю та містян».

Про це він написав на своїй особистій сторінці у Facebook.

«Сьогодні Ігор Палиця заявив, що пожертвує один мільйон гривень на Волинський обласний перинатальний центр. Це гідний вчинок, який заслуговує на повагу.

Я як співзасновник Громадянського руху «СВІДОМІ» не погоджуюсь із політикою УКРОПу, яку представляє Палиця. Я критикую міську владу, оскільки вважаю, що їхня діяльність здебільшого деструктивна та шкодить Луцьку.

Проте мені як лучанину приємно бачити відповідальних бізнесменів, яким не начхати на долю рідного краю та містян.

І скільки б «Волинські Новини» не лили бруду на Андрія Покровського, якого я поважаю, та який також надає благодійну допомогу (і атовцям, і ситуаційному центру при МВС), я ніколи не переступатиму межу і не казатиму на біле «чорне». Я не чхатиму на свої моральні принципи, керуючись політичними вподобаннями в питаннях, які є важливими для благополуччя мого рідного міста.

Тому сьогодні я просто скажу Ігорю Петровичу «дякую»!», – йдеться у дописі.

ДОВІДКОВО:

Нещодавно у своєму блозі Тарас Шкітер розповів, що «укропівська влада у Луцьку хоче монополізувати благодійність». Мова йшла про те, що підконтрольний УКРОПу медіа-ресурс «Волинські новини» у своєму матеріалі назвав хабарем виділення Андрієм Покровським 500 тисяч гривень на облаштування ситуаційного центру Головного управління Нацполіції.

Своєю чергою Тарас Шкітер це спростував і наголосив, що подібні заяви є нічим іншим, як політичними розбірками, які лише шкодять Луцьку. А такий благодійний внесок засновника Громадянського Руху «СВІДОМІ» допоможе пришвидшити створення структури, від якісної роботи якої залежатиме безпека лучан і всього обласного центру Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я за те, щоб існували казино, – Ігор Палиця (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів