Поділитись:

Хто допомагає Палиці "головувати" у Волиньраді

Понеділок, 16 травня 2016, 21:00
Хто допомагає Палиці «головувати» у Волиньраді

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця має трьох радників на громадських засадах. Така ж кількість помічників у заступників голови облради Олександра Пирожика та Романа Карпюка.

Про це сказано у відповіді Волинської облради, яку отримав сайт новин Луцька "Конкурент" на запит.

Так, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, представник політичної сили "УКРОП", має трьох радників на громадських засадах, з-поміж яких:

  • Учасник попередніх передвиборчих перегонів на крісло луцького міського голови та голова правління фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Олександр Товстенюк.
  • Веніамін Туз – радник з питань екології та раціонального використання природних ресурсів. Його кандидатуру у березні цього року розглядали на посаду директора комунального підприємства "Волиньприродресурс".
  • Андрій Самчук.

Перший заступник голови Волинської облради, свободівець Олександр Пирожик також має трьох радників на громадських засадах:

  • Радником держслужбовця з фінансово-економічних питань є колишній перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев, член ВО "Свобода".
  • Радник з питань екології та раціонального використання природних ресурсів – свободівець Олександр Самосик. Він же ж колишній начальник управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА.

Цікаво, що обидва екс-держслужбовці залишили свої посади в облдержадміністрації одночасно, у липні минулого року.

Свободівці  Сергій Кудрявцев та Олександр Самосик, які одночасно покинули держслужбу в ОДА, є радниками Олександра ПирожикаСвободівці Сергій Кудрявцев та Олександр Самосик, які одночасно покинули держслужбу в ОДА, є радниками Олександра Пирожика

  • Радником Пирожика з гуманітарних питань, релігій та історико-культурної спадщини є свободівець Ігор Гураль.

На попередніх виборах він балотувався до Луцької міської ради від ВО "Свобода" (24-м у списку). Нині, як представник громадської організації "Луцька міська ветеранська спілка політв'язнів і репресованих", увійшов до складу громадської ради при луцькому міському голові.

У заступника голови Волиньради Романа Карпюка, якого нещодавно виключили з "Батьківщини", є один помічник та двоє радників на громадських засадах.

  • Віктор Семенюк – помічник з гуманітарних питань.
  • Михайло Степаняк – радник з гуманітарних питань.
  • Павло Манзій – радник з правових питань. Працює заступником прокурора Луцького району Волинської області.

Додамо, що на штатному розписі в обласній раді працює радник першого заступника голови облради Михайло Щур, радник заступника голови обласної ради Інна Лук'янчук, а також консультант з протидії і запобігання корупції Вячеслав Рубльов (депутат облради від "УКРОПу").

Надрукувати
мітки:
коментарів