Поділитись:

У Луцьку визначили години для руху авто в центральному парку

Четвер, 30 травня 2019, 17:17
У Луцьку визначили години для руху авто в центральному парку

У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки впорядкують рух транспорту.

Про це говорили під час круглого столу за участю заступника міського голови Костянтина Петрочука, начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталії Рибай, директора КП “Парки і сквери міста Луцька” Богдана Феденчука, а також підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території парку , – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Рух автотранспорту парковими алеями є чималою проблемою для лучан та гостей міста. В результаті попередньої зустрічі з підприємцями домовилися змінити години заїзду в парк та виїзду з нього, зокрема з 8:00 до 11:00 вранці та з 21:00 до 23:00 у вечірні години. Зі слів Костянтина Петрочука, відповідні зміни пропонуватимуть внести у чинне рішення виконавчого комітету, а підприємцям буде запропоновано підписати Меморандум, згідно з яким зміни до рішення виконавчого комітету будуть внесені, й надалі рух малих механізованих транспортних засобів алеями парку проводитиметься лише у визначені часові проміжки.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай додала, що нововведення будуть діяти як у робочі дні, так і у вихідні. Вони стосуватимуться будь-якої господарської дільності та території парку.

Присутні підприємці погодилися з цією пропозицією.

На завершення підприємці підписали меморандум з виконавчим комітетом Луцької міської ради, згідно з яким зобов’язалися здійснювати рух малих механізованих засобів з товарами лише з 8:00 до 11:00 та з 21:00 до 23:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів