Поділитись:

Хірунья, львівська гопота та стриптиз від мами: у Луцьку відбулася студентська «Ліга сміху» (фото)

Четвер, 30 травня 2019, 12:00

У Луцьку відбувся 2 тур студентської «Ліги сміху Волинь», в якому взяли участь вісім команд та їх зіркові тренери.

Фестиваль гумору, який зібрав чимало поціновувачів дотепних жартів, стартував 29 травня у Палаці учнівської молоді.

Як і годиться на «Лізі сміху», спочатку глядачам ведучий Микита Чибар представив команди та їх тренерів, які протягом усього вечора мали справедливо оцінювати жарти волинських, львівських та рівненських коміків.

Так, цього разу на літню тематику жартували такі команди як «Аби хто» із Рівного, «Репертуар» із Луцька, із села Білки «Пацанва», лучани «Open Space», «Джем» із Львова, рівненська «П’ятниця 13», луцька «Супермаркет Галина» та «Оптом дешевше» із Володимирця.

Першими на сцену вийшли «Аби хто». Хлопці показували мініатюри з життя, демонстрували школу провідниць «Укрзалізниці» та дотепним суржиком розповідали історії.

Перевершити їх намагався луцький «Репертуар». Родзинкою виступу стала мама однієї із учасниць команди, яка заради перемоги була готова затанцювати стриптиз. Судді таку сміливість оцінили і подарували 4 бали.

«Пацанва» з Білок «рвала» публіку жартами про село та піснями про курей. За це отримали 3 бали.

Останніми у першому блоці виступів вийшли на сцену відомі луцькі ведучі із «Open Space». Хлопці смішили публіку жартами про здорожчання вартості проїзду у міських маршрутках, сморід у Луцьку та намагалися з’ясувати, як же правильно назвали лікаря-хірурга у жіночому роді: «Хірургиня? Хірургеса? Хірунья? Хірунішвілі?». За свій креатив та подаровані жарти від суддів хлопці отримали максимальну оцінку – 4 бали.

Далі до гумористичного фесту долучили й глядачів – стартувала розминка із чотирма командами, які вже виступили. Так, плюс один бал отримала команда «Аби хто». Саме ці хлопці відповідали найкумедніше на запитання із залу.

2 блок виступів розпочався із львівського «Джему». Тут найкремезніший «гопник» одразу показав, хто на сцені головний, і прогнав ведучого. На додачу учасниці з команди пояснили, що багатий хлопець на Range Rover – це просто хлопець на ровері, який розвозить бабусям пенсії. За свої жарти до максимуму команді не вистачило одного бала.

Таку ж оцінку отримали й хлопці із «П’ятниця 13», які жартували про свій навчальний заклад та аніме.

Команда зі СНУ ім. Лесі Українки «Супермаркет Галина» показала кілька мініатюр про життя в гуртожитку, як дружина навчає чоловіка водити автомобіль та доповнила це все кумендним танцем репера. У результаті – максимальна четвірка від суддів.

Завершальний виступ був від володимирецької команди «Оптом дешевше». Тут школярі з районного колегіуму жартували про вчителя фізкультури. До того ж під час завершальної розминки отримали один бал і, з максимальною оцінкою в 5 балів, стали одними з фаворитів «Ліги».

Таким був 2 тур гри. Опісля вітальних слів суддів, команди зібралися на канікули. Тож наступна гра відбудеться вже восени.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів