Поділитись:

У «Промені» записують у «Супер літній табір: подорож світами»*

Вівторок, 28 травня 2019, 12:20
У «Промені» записують у «Супер літній табір: подорож світами»*

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» активно записує на розважальну програму «Супер літній табір: подорож світами».

Перша зміна стартує 3 червня і триватиме 5 днів.

Організатори повідомляють, що кількість місць у одному загоні обмежена. Проте розважальна програма буде проводитись протягом всього літа.

У вартість однієї табірної зміни включено триразове харчування від дитячого кафе «Чорничне» та щоденні розваги: ігри у боулінг в комплексі «Жорж», уроки англійської в Центрі іноземних мов «Мандарин», перегляд фільму від «Мультиплекс», екскурсія розважальним комплексом «Промінь», творчі майстер-класи від художньої студії «Смугастий носоріг», ігри розважальної зони Play Hall, кулінарні майстер-класи, прогулянки та розваги у ігрових зонах ДРК «Смугастий носоріг».

Нагадуємо: цього року заплановано 3 різні тематики табірних змін, протягом яких учасники будуть знайомитись з країнами різних континентів: Америка, Африка та Європа. Усі розваги будуть максимально тематичними, а у вільний час діти будуть пізнавати цікаві факти про нові країни.

Запис на першу зміну табору закривається 1 червня.

Додаткова іформація у адіміністраторів комплексу або за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Адреса комплексу: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Посилання у соціальних мережах: facebook.com/smugastiy.nosorig/.

Надрукувати
мітки:
коментарів