Поділитись:

У Луцьку навчать працювати з платформами е-демократії

Понеділок, 16 травня 2016, 12:09
У Луцьку навчать працювати з платформами е-демократії

У Луцьку запрошують на семінар-тренінг, де навчать працювати з платформами електронної демократії та інструментами електронного урядування.

Захід відбудеться у середу, 18 травня, з 10:00 до 18:00. Місце повідомлять зареєстрованим учасникам після реєстрації (потрібно заповнити анкету за цим посиланням: http://goo.gl/forms/uK2QRGT0S1).

Участь у тренінгу безкоштовна. До участі в ньому запрошують керівників, депутатів місцевих рад, їхніх помічників, працівників місцевих органів державної влади та місцевого самоврядування Волинської області.

Під час тренінгу компетентні тренери розкриють суть поняття "інструменти е-врядування та е-демократії", навчать ефективно їх застосовувати, ознайомлять з роботою платформ місцевих петицій, "Відкрите місто" та інших. За принципом "мозкового штурму" учасники тренінгу напрацюють нові ідеї для покращення взаємодії місцевої влади з громадськістю.

За довідками звертайтесь за тел. (0332) 78-82-90, (097) 996-13-75, (098) 278-82-90 (Ольга, Катерина).

Довідка: Захід відбувається в рамках програми "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією та виконується Фондом Східна Європа, Фондом InnovaBridge у партнерстві з Державним агентством з питань електронного врядування. Регіональними партнерами програми у Волинській області з реалізації копоненту "Е-Демократія" є ВОГО "Фонд місцевого розвитку" та ЛМГО "Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу".

Надрукувати
мітки:
коментарів