Поділитись:

Волинських дітлахів запрошують на лицарський фестиваль

П'ятниця, 24 травня 2019, 17:00
Волинських дітлахів запрошують на лицарський фестиваль

У Луцьку між стінами замку Любарта відбудеться перший турнір із сучасного мечового бою для дітей віком від 6 до 16 років «Доблесть віків. SOFT».

Це сімейно-спортивний фестиваль, орієнтований на активний відпочинок. У клубі «Айна Бера Луцьк», які є його організаторами, запевняють, що розваги знайдуть для себе дітки різного характеру. Адже тут буде і тематичний шатер з настільними іграми і можливість взяли участь у лицарському турнірі.

Для допитливих дітей організують екскурсії до підземелля та вежі замку. Окрім цього діятиме середньовічна костюмерна, де будуть шати для дітей і дорослих. Заплановані майстер-класи із середньовічних танців, стрільба з луку та арбалету.

Учасників турніру розділять на дві частини: тих, хто вже пробував себе у мечевому бої і тих, хто вперше захоче заявитися. Аби взяти участь, потрібно мати дозвіл від батьків та присутність когось з дорослих. Реєстрація на турнір триває до 5 червня включно за посиланням.

Почнеться дійство о 9 ранку та триватиме до 21 вечора. На території фестивалю можна буде втамувати голод, відпочити, а на завершення подивитися на фаєр-шоу.

Ціна вхідного квитка для дитини – 30 гривень, для дорослого – 50 гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку живуть одні з найспритніших лицарів світу

Надрукувати
мітки:
коментарів