Поділитись:

Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)

Середа, 22 травня 2019, 11:00
Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)

На автодорозі М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), між селами Копачівка і Княгининок, завершують ремонт.

Зараз приступили до нанесення дорожньої розмітки з використанням двокомпонентного холодного пластику, – інформує Укравтодор. 

На проїзній частині, заїзних кишенях і з’їздах, перехідно-швидкісних смугах цієї ділянки автошляху ще торік завершено роботи з ремонту дорожнього одягу і влаштовано верхній шар щебенево-мастиковим асфальтобетоном. Цьогоріч на об’єкті виконували роботи з облаштування двох майданчиків для габаритно-вагового контролю транспортних засобів, параметри яких перевищують нормативні, а також  встановили бар’єрне огородження.

Залишилося ще влаштувати місцевий проїзд по селу Сирники і виконати окремі роботи по організації безпеки руху та з благоустрою. Тож у 2019 році цю ділянку дороги, протяжністю 7,45 км, введеуть в експлуатацію. 

Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)Між Копачівкою і Княгининком будуть майданчики для контролю ваги фур (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів