Поділитись:

"Публічна, відкрита приватизація дасть можливість побороти корупцію" – Гройсман

Субота, 14 травня 2016, 20:24
«Публічна, відкрита приватизація дасть можливість побороти корупцію» – Гройсман

Затягування публічної, прозорої, ефективної приватизації відбувалося через тих, хто має безпосередній стосунок до корупції на державних підприємствах.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час участі у заходах з нагоди святкування Дня Європи у Вінниці у суботу, передає УНН з посиланням на прес-службу уряду.

"Публічна, відкрита приватизація дасть можливість побороти корупцію, підвищити ефективність управління підприємств в Україні і, найголовніше, створить десятки тисяч додаткових робочих місць", – зазначив він.

"Все інше – то є популізм і ніякого відношення не має до реального сектору економіки, до публічності, до антикорупції", – зауважив .Гройсман.

Прем'єр-міністр зазначив, що "затягування публічної, прозорої, ефективної приватизації відбувалося через тих, хто має безпосереднє відношення до корупції на державних підприємствах".

За його словами, публічна приватизація завжди викликала критику тих, "хто сидить на потоках державних підприємств", тому що дозволяє побороти корупцію.

"На сьогоднішній день найбільші паразити на державній власності є самі ті корупціонери, які пообсідали ці державні підприємства. Приватизація, публічний менеджмент – це буде найкращий крок", – зазначив він.

Прем'єр-міністр нагадав, що напередодні Кабінет міністрів призначив керівників двох державних підприємств ПАТ "Укрзалізниці" та "Укрпошти", обраних у результаті проведених публічних конкурсів.

"Ми будемо робити усе, щоби менеджмент українських компаній був професійним і публічним завдяки публічним призначенням", – зауважив В.Гройсман

Надрукувати
мітки:
коментарів