Погрожував пістолетом: у депутата Волиньради намагалися викрасти авто (оновлено)

Понеділок, 20 травня 2019, 16:13

На Волині в будинок депутата облради проник невідомий та, погрожуючи пістолетом, намагався викрасти автомобіль.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

20 травня вранці до будинку 47-річного жителя райцентру Камінь-Каширський, депутата обласної ради, проник невідомий чоловік та, погрожуючи пістолетом, намагався викрасти його автомобіль.

Про подію поліцію по сьомій годині ранку повідомив господар. 

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у помешкання місцевого жителя та, погрожуючи застосуванням насильства, намагався викрасти його автомобіль. Однак правопорушник не зумів виїхати з подвір'я й втік. Заявник та члени родини не постраждали.   

Поліцейські ввели в дію операцію «Сирена». Проводяться всі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину, та притягнення їх до відповідальності. В ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини правопорушення та мотиви його скоєння.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна.

Як стало відомо ІА «Конкурент» з власних джерел, йдеться про депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська. 

Нагадаємо: нещодавно, у ніч на 8 травня, на подвір’я Анатолія Буська невідома особа кинула предмет, який вибухнув.

Довідково: 

Анатолій Бусько обраний депутатом Волинської обласної ради  на виборчому окрузі № 8 від Волинської обласної партійної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Член фракції "Батьківщина" в обласній раді. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: