Поділитись:

Кернес і Труханов можуть об'єднатися для участі в парламентських виборах

Понеділок, 20 травня 2019, 16:27
Кернес і Труханов можуть об'єднатися для участі в парламентських виборах

Міські голови Харкова й Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах. 

Про це повідомляє Lb.ua, посилаючись на інформацію з власних джерел.

Йдеться про формування умовної "партії мерів" з прицілом на електорат південного сходу. Завдання – участь у парламентських виборах. Передбачається, що виборчий список очолить Кернес.

Можливо, формальної базою об'єднання стане партія Геннадія Труханова "Довіряй справам".

За даними Lb.ua, союзники сподіваються на інформаційну підтримку холдингу "1+1".

"Я підтверджую, що переговори були. І не тільки з Трухановим. Але конкретики поки немає. На даному етапі йдеться про те, що об'єднуються мери, а технічні деталі уточнимо пізніше", – сказав Геннадій Кернес в телефонній розмові.

Геннадій Труханов ці відомості також підтвердив. 

"Ми з Кернесом знаємо один одного давно, а муніципальні депутати наших міст мають безліч спільних проектів, тісно співпрацюють. Абсолютно закономірно, що, спираючись на таку базу, ми задумалися про те, щоб далі просувати позитиви, напрацьовані в наших містах", – зазначив він.

Раніше в інтерв'ю Lb.ua Труханів досить скептично коментував ідею "партії мерів". Щоправда, тоді йшлося про Асоціацію міст України як фундамент її створення і Віталія Кличка як головного лобіста. \

На думку Труханова, короткі терміни дострокової виборчої кампанії не є перешкодою для успіху проекту, оскільки "в наших містах у нас дуже високі рейтинги і час на розкрутку не потрібний". Наразі проект в стадії обговорення і з конкретикою поки не визначилися.

Надрукувати
мітки:
коментарів