Поділитись:

Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)

Субота, 14 травня 2016, 16:42
Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)

У рамках Дня Європи відбулася велоекскурсія місцями Луцька, пов'язаними з історією Польщі.

Організатором заходу виступило Генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку за підтримки Луцької міської ради. Йдеться на сайті Луцькради.

Варто зазначити, що такий захід відбувається у рамках Днів Європи у Луцьку вперше. Попри несприятливі погодні умови, кілька десятків велолюбителів долучилися до екскурсії. Учасники заходу стартували на Театральному майдані та побували біля Волинського краєзнавчого музею, стадіону "Авангард", Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку, Кафедрального костелу Святих Апостолів Петра і Павла та фінішували на Замковій площі.Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)

Проводив екскурсію консул Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку Кшиштоф Савіцкі.Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)Польський консул провів для лучан велоекскурсію (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024