Поділитись:

Що стало причиною: результати Євробачення 2019 можуть анулювати

Понеділок, 20 травня 2019, 04:27
Що стало причиною: результати Євробачення 2019 можуть анулювати

У Тель-Авіві 18 травня відбувся фінал Євробачення 2019. Переможцем став представник Нідерландів Дункан Лоуренс. Однак через день після оголошення результатів конкурсу в мережі з'явилася інформація про їх можливе анулювання.

Про це повідомляє Сегодня.

Так, результати Євробачення 2019 можуть бути анульовані у зв'язку з передбачуваним порушенням правил. Раніше ми повідомляли, що представника Нідерландів можуть дискваліфікувати. Справа в тому, що конкурсна пісня Дункана Лоуренса Arcade була опублікована в мережі у вересні 2017 року. У той же час, згідно з правилами конкурсу, артистам забороняється брати участь в Євробаченні 2019, якщо комерційний реліз їхньої пісні відбувся до 1 вересня 2018 року.

Відзначимо, коли організатори Євробачення дізналися цю інформацію, ними було проведено розслідування. Крім того, представники Дункана Лоуренса заявили, що відео має некомерційний характер.

У зв'язку з цим в ЗМІ і соцмережах активно обговорюють можливе анулювання результатів Євробачення 2019. Так чи інакше, організатори конкурсу поки ніяких заяв не робили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вєрка Сердючка "закудкудакала" на сцені Євробачення-2019 (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів