Поділитись:

Український бізнес може вийти на ринок Польщі

Неділя, 19 травня 2019, 12:46

У Варшаві відкрився український діловий центр. Його завдання – надання комплексних послуг українському бізнесу, який виходить на польський ринок.

Про це повідомив президент Асоціації українського бізнесу у Польщі Ярослав Романчук, йдеться на сайті UKR.NET.

“За ініціативою асоціації українського бізнесу в Польщі та при підтримці посольства України в Польщі ми відкриваємо український бізнес-хаб, або український діловий центр.

Основною метою є надання українським інвесторам, українському бізнесу можливість отримати в одному місці весь комплекс послуг від реєстрації компанії й отримання юридичної адреси до надання бухгалтерських послуг, податкових та юридичних консультацій, послуг митних брокерів, логістичних та транспортних компаній, компаній, які займаються нерухомим майном”, – зазначив Романчук.

Участь у відкритті українського бізнес-хабу взяли учасники X міжнародного форуму “Дні українського бізнесу”, який відбувся у Варшаві, українські дипломати, представники польського самоврядування.

Посол України у Польщі Андрій Дещиця після символічного перерізання стрічки побажав діловому центру успіхів у діяльності на шляху допомоги українському бізнесу при виході на польський ринок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жити по-європейськи: лучан вітають з Днем Європи

 

Надрукувати
мітки:
коментарів