Поділитись:

Жити по-європейськи: лучан вітають з Днем Європи

Субота, 18 травня 2019, 14:30
Жити по-європейськи: лучан вітають з Днем Європи

Луцьк завжди був європейським містом.

Про це йдеться на сторінці Громадянського Руху "СВІДОМІ" у соціальній мережі "Facebook".

"Тут різні нації, ордени та братства пліч-о-пліч будували спільну історію успіху з її значними пам’ятками. Ще багато століть тому князь Любарт заклав міцний фундамент для міста, зробив його відкритим та знаковим на східних рубежах Європи. 1429 року у нашому місті відбувся з’їзд наймогутніших європейських монархів. Королі, князі та імператори з багатьох країн зібралися у Луцьку, щоб обговорити проблеми захисту від османських завойовників. У ті давні часи наше місто було великим і важливим центром торгівлі у Європі. А 1497 року Луцьк одним з перших українських міст отримав магдебурзьке право", – йдеться у дописі.

"Сьогодні ми відзначаємо День Європи. І лучанам, як й усім українцям, важливий рух нашої країни саме у європейському напрямку. Не так давно більше ста наших співвітчизників, яких ми називаємо Небесною Сотнею, віддали свої життя за вибір України знову стати частиною великої європейської родини. Пам’ятаймо цей подвиг і зробімо усе, щоб виправдати його високу ціну❗️" – вітають лучан "СВІДОМІ" з Днем Європи.

  • Щоб не втратити свій європейський потенціал, Луцьку потрібна чітка стратегія розвитку. Потрібна візія, щоб розвиватися послідовно і цілісно. Завдяки інвестиціям та розвитку бізнесу, для чого безумовно потрібна належна підтримка міської влади, лучани зможуть отримати якісну європейську інфраструктуру, комфортно навчатися та працювати
  • У той час, коли наша держава твердо увійшла у процес євроінтеграції, ми, лучани, можемо і повинні будувати Європу тут, у нашому місті. Об’єднавшись у прагненні зробити наш Луцьк сучасним, безпечним і комфортним, нам потрібно свідомо взяти на себе відповідальність за створення успішного майбутнього для наших нащадків та нас самих.
  • Громадянський Рух "СВІДОМІ" був заснований бізнесменом та політиком Андрієм Покровським саме на таких принципах. Відповідальність, активність та дієвість, орієнтація на успіх, самодостатність, економічний добробут та патріотизм, а також толерантність - такі цінності, яких неухильно дотримується наша команда, уже давно є частиною європейського світогляду. Це те, до чого потрібно прагнути та над чим працювати.

Україна – це Європа, а лучани заслуговують жити по-європейськи

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 лютого 2024
21 вересня 2023
18 лютого 2023
09 лютого 2023
12:20
21 грудня 2022
10:20
16 грудня 2022
13 грудня 2022
08 грудня 2022
24 листопада 2022