Поділитись:

Всім, хто наважиться покинути рідне місто: Монатик презентував новий альбом (слухати)

П'ятниця, 17 травня 2019, 12:00
Всім, хто наважиться покинути рідне місто: Монатик презентував новий альбом (слухати)

Презентація третього альбому Дмитра Монатика відбулася одночасно на всіх цифрових майданчиках напередодні масштабного Stadium Show, яке заплановане 1 червня на НСК «Олімпійський».

Із моменту виходу попереднього альбому, артист, з його слів, постійно працював над створенням нового музичного матеріалу.

У своєму Instagram Монатик написав, що це не альбом, а життя.

«Життя довжиною в 33 роки. Присвячується всім, хто одного разу наважився, або все ж наважиться, покинути зону комфорту, рідне місто і почне тікати не від проблем, а на зустріч до мрій...», – написав лучанин.

«Love It ритм» має 20 треків. Починаючи з презентаційного INTRO, артист занурює слухача в історію, яку пропонує прожити разом з ним. Із кожним наступним треком, інтерпретація абсолютного свіжого музичного бачення артиста стає нескінченно відвертою і щирою.

У складі «Love It ритм» є кілька анонсованих раніше композицій, чотири дуети з артистками, які представляють собою зріз сучасного українського шоу-бізнесу (класицизм – Ніна Матвієнко, принцеса поп-музики – Надя Дорофєєва, хіп-хоп «пушка» – Alyona Alyona і молодий талант – Lida Lee).

Послухати альбом можна тут.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів