Поділитись:

Порошенко підписав указ про інавгурацію Зеленського

П'ятниця, 17 травня 2019, 11:50

Петро Порошенко підписав указ про інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Указ "Про забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України" опубліковали на сайті президента в п'ятницю, 17 травня.

"З метою належної організації проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України, постановляю:

1. Утворити Організаційний комітет із забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України (далі - Організаційний комітет).

Затвердити персональний склад Організаційного комітету (додається).

Організаційному комітету у дводенний строк затвердити план щодо організації та проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.

2. Міністерству закордонних справ України вжити в установленому порядку заходів щодо запрошення іноземних делегацій (представників дипломатичного корпусу іноземних держав) для участі в заходах, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України, та вирішення питань, пов'язаних з їх перебуванням в Україні.

3. Міністерству внутрішніх справ України вжити додаткових заходів із забезпечення громадського порядку під час підготовки і проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.

4. Кабінету Міністрів України, Державному управлінню справами здійснити фінансове, матеріально-технічне забезпечення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.

5. Державному комітету телебачення і радіомовлення України забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.

6. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування", – йдеться у документі.

Указ підписаний Петром Порошенком 16 травня 2019 року.

Нагадаємо: присягу новообраний президент Володимир Зеленський складатиме 20 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інавгурації українських президентів: курйози, знаки та найцікавіші моменти

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024
23 лютого 2024
15 лютого 2024
10 лютого 2024
09 лютого 2024
19 січня 2024