Поділитись:

Стали відомі країни фіналістів Євробачення 2019 (відео)

П'ятниця, 17 травня 2019, 01:38
Стали відомі  країни фіналістів Євробачення 2019 (відео)

У Тель-Авіві у четвер, 16 травня, завершився другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2019. За право вийти до фіналу конкурсу боролися учасники з 18 країн.

Про це повідомляє УНІАН.

За результатами другого півфіналу Євробачення 2019 до фінальної частини конкурсу пройшли 10 країн, а саме: Північна Македонія, Нідерланди, Албанія, Швеція, Росія, Азербайджан, Данія, Норвегія, Швейцарія та Мальта.

У фіналі ці країни приєднаються до іншої десятки фіналістів, які визначилися за результатами першого півфіналу, що вже відбувся 14 травня. Тоді перемогли Греція, Білорусь, Сербія, Кіпр, Естонія, Чехія, Австралія, Ісландія, Сан-Маріно та Словенія. 

Також, автоматично до фінальної частини потрапляють країни-засновниці конкурсу, а саме –Велика Британія, Франція, Німеччина, Іспанія та Італія. Також у фінал цього року потрапляє Ізраїль як країна, що приймає в цьому році конкурс Євробачення. Таким чином, у фіналі ми побачимо виступи учасників з 26 країн. Фінал Євробачення 2019 відбудеться у Тель-Авіві цієї суботи, 18 травня.

 

Нагадаємо, жителі України не можуть голосувати за учасників пісенного конкурсу Євробачення 2019, оскільки наша країна не буде брати в ньому участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2019: як виступили переможці першого півфіналу (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів