Поділитись:

Драйв і швидкість: у Луцьку відбудуться змагання з дрег-рейсингу (відео)

Четвер, 16 травня 2019, 10:23

У Луцьку 21-22 червня відбудеться найбільш маcштабна авто-мото-спортивна подія. Цього року пройде одразу чотири змагання.

21 червня на глядачів чекає:

  • DDL-DRAG RACING DEVELOPMENT LEAGUE – Ліга розвитку дрег-рейсингу, змагання для аматорів та будь-кого, хто має бажання взяти участь. Будемо раді бачити лучан не лише у ролі глядачів, а й пілотами на треку.
  • Чемпіонат Спілки Клубів UDRF – Української Дрег-Рейсинг Федерації. Це багатоетапне змагання, яке охоплює всю Україну, для більш професійно підготовлених машин.

22 червня – основний день змагань, коли відбудуться Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу та вже відома лучанам Професійна Українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE.

Завдяки співпраці Вінницької федерації дрег-рейсингу та дріфту та Президента федерації Андрія Гальчинського з командуваням Повітряних сил України і Луцькою міською радою, Професійна Українська дрег-рейсинг серія PROUDRS, комерційна назва BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE, вдруге пройде у Луцьку.

В Україні є дрегстери потужністю від 1000 до 4000 кінських сил з розгоном до першої сотні 0.8 секунди та з набором швидкості до 350 кілометрів на годину. І лучани мали змогу бачити ці машини у 2018 році.

Луцьк дуже сподобався пілотам не тільки з України, але й чемпіону Німеччини, Польщі Мартіну Блауту, тому він знову планує приїхати на змагання та запросити своїх колег.

Також понад 50 ТОП-пілотів завітають на другий етап у Луцьк.  

На PROUDRS спортсмени змагатимуться у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів. Отже, глядачів очікує вісім класів та потужна боротьба в кожному класі.

Разом з неймовірними стартами дрегстерів, прогрівом гуми, запеклою боротьбою на глядачів чекає дріфт та стантрайдинг-шоу. Буде виділений спеціальний майданчик, і кожен глядач за невелику плату зможе відчути, що таке дріфт, сидячи біля пілота.

Організатори змагань побудують на аеродромі VIP-трибуни на 300 посадкових місць, створять Парк Сервісу для пілотів, побудують 20-метрову сцену. Буде встановлено великий екран 6х4 м. Понад 150 бетонних блоків та 4 кілометри міцного паркану забезпечать безпеку глядачів під час змагань.

До десятої річниці проведення змагань в Україні VFDDприготувала розіграші цінних призів. Будь-хто матиме шанс виграти один із 10-ти цінних призів під час відкриття.

Основний приз – IPONE XS MAX!

Головне – придбати вхідний квиток та стати учасником розіграшу. Квитки можна придбати за номером: (063) 730-30-30.

Квитки у попередньому продажі – дешевше!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували програму Чемпіонату України-2019 з панкратіону і грепплінгу

Надрукувати
мітки:
коментарів