Поділитись:

Слідом за Зеленським: комік Гарік Харламов зібрався стати президентом Росії

Середа, 15 травня 2019, 14:30
Слідом за Зеленським: комік Гарік Харламов зібрався стати президентом Росії

Російський шоумен Гарік Харламов зібрався стати президентом Росії за прикладом Володимира Зеленського, який переміг у президентських виборах в Україні. 

Про це комік заявляє своєму візаві, який зображає президента Росії Володимира Путіна у гумористичному номері, – пише Главком. 

«Президент Путін» спочатку сумнівається в здібностях Харламова стати главою російської держави і ставить йому «важкі питання», але згодом схвалює відповіді «наступника». 

«Ось ти на саміті «Великої двадцятки» і бачиш, що у президента США Дональда Трампа ширінка розстібнута. Що ти йому скажеш?» – запитує «Путін». «Навіщо йому говорити? Нехай так ходить», – відповідає Харламов, викликаючи сміх глядачів і схвалення «президента».

Той ставить наступне питання: «У Трампа і Зеленського день народження в один день. До кого ти підеш?». «До Трампа», – відповідає Харламов, пояснюючи, що Зеленський, звичайно, теж буде там. 

Однак, коли «президент» схвалює відповіді Харламова і починає знайомити його з президентським графіком, шоумен втікає зі сцени, почувши, що робочий день російського лідера начебто починається підйомом о шостій ранку і триває в спортзалі.

«Ну просто сказали б «ні», Володимир Володимирович», – скаржиться Харламов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів