Поділитись:

Тюнінг колісних дисків*

Середа, 15 травня 2019, 10:56
Тюнінг колісних дисків*

Справжнім поціновувачам автомобілів не достатньо просто купити навіть найдорожчі колісні диски https://avtodiski.net.ua/ua, вони потребують чогось більшого та навіть зухвалого. На сьогоднішній день безліч тюнінгових студій пропонують автовласникам величезний набір послуг, направлених на доопрацювання колісних дисків. Розглянемо найбільш поширені види тюнінгу коліс.

Хромування дисків

Суть цього виду доопрацювання полягає в тому, що на поверхню диска наноситься шар блискучого покриття, яке може містити як виключно хром, так і різні метали, нанесені в кілька шарів. Способів хромування безліч. В залежності від уподобань і технічних можливостей, це може бути як найпростіше розпорошення, так досить складний метод гальванічного обробки. Однак найбільш популярним сьогодні методом є електрохімічна багатошарова металізація.

Загалом, хромування цілком доступно і в домашніх умовах, але результат згодом буде низькоякісним, та й процес цей досить трудомісткий. Ряд труднощів буде присутній вже на етапі підготовчих робіт, оскільки в гаражних умовах виконати якісне полірування і шліфування поверхні практично не реально. Тому, краще купити круті титанові диски та податися до професіоналів, якщо хочеться чогось особливого.

Тюнінг колісних дисків*

Дзеркальна поліровка дисків

Процедура дзеркальної поліровки також досить витратна, але не настільки дорога, як хромування. Причому, зовнішній ефект від полірування такий же, як від багатошарової металізації. Відмінною особливістю такого методу є те, що з плином часу колесо не втрачає своєї привабливості, що пов’язано з виключенням фактору відшаровування верхнього шару.

Інкрустація колісних дисків

Цей вид тюнінга коліс можна віднести до розряду найбільш екзотичних і дорогих видів доопрацювання. Інкрустація в більшості випадків передбачає використання кристалів Сваровські. Правда, досить заможні власники автомобілів нерідко прикрашають колеса своєї машини і більш дорогоцінним камінням.

Головна перевага інкрустованого диска полягає в його розкішному зовнішньому вигляді, коли створюється повна ілюзія наявності дорогоцінної обробки. Для тюнінгу подібного роду слід звертатися виключно в ті майстерні і ательє, які встигли зарекомендувати себе з позитивного боку, оскільки неякісна інкрустація може відлітати від колеса навіть на невеликих швидкостях. При цьому кошти за роботу візьмуть чималі.

Також популярні такі види тюнінгу коліс, як встановлення спінерів, підсвітки, фарбування дисків та аквадрук.

Надрукувати
мітки:
коментарів