Поділитись:

Відрядження, купання, памперси: Савченко розповів про свою сім’ю

Середа, 15 травня 2019, 11:10
Відрядження, купання, памперси: Савченко розповів про свою сім’ю

Голова Волинської ОДА привітав усіх х Днем сім’ї та поділився історією про свою, якій вже 22 роки. 

Про це Олександр Савченко написав на своїй сторінці у Facebook. 

"Після одруження з Іриною у нас не те, що медового місяця – медового вікенду не було. Через роботу я був практично невиїзний. Відпустка у мене могла бути лише в липні-серпні, коли Президент та парламент могли бути на канікулах. Одного разу, пам`ятаю, відправив дочку Надію з дружиною в санаторій в Євпаторію. І приїхав до них днів на десять. А потім якось у Трускавець поїхали, але мене звідти відкликали на роботу, бо стався масштабний теракт. Коли вже дочка виросла, з дружиною вдалося трохи відпочивати. Пам`ятаю, в Східницю їздили, там зимою дуже красиво", – розповів Савченко. 

Донька голови ОДА Надія народилася наприкінці 1996. До року, зазначив Олександр Савченко, завжди її сам купав.

"Працював у Києві, старався купати доньку щовечора – рівно о 20:00. Я приїжджав, дружина мені все готувала: кип`ячену воду, настояну на шавлії, любистку, ромашці. Для чого купав сам? Я понижав щодня температуру, таким чином загартовував. А ще я дуже "лагідний" батько. Коли доня переплутала день і ніч, я повиганяв всіх з квартири і не давав їй спати декілька днів, тоді вона знову почала спати вночі. При мені Надю ніхто не заколисував. Вона засинала в колясці під музику Джо Дассена і спала всю ніч з 8-ми вечора до 8-ми ранку, не прокидаючись. Єдине, що я чітко знав по графіку, коли треба міняти памперси, практично з точністю до десяти хвилин. Дитина спить – розмотав, переодягнув, замотав. Цим я займався три місяці відпустки, яку мені дали у зв`язку з народженням Наді", – розповів голова ОДА. 

Із його слів, донька характером вдалася у нього. Сьогодні їй вже 22 роки. І її день народження – це фактично єдиний день у році, коли збиралася вся родина. 

"Є гарне українське прислів’я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок – важче. Ось так і з сім’єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити виходи, боротися. Тож сьогодні, в День сім’ї, прийміть найщиріші побажання миру та злагоди. Нехай і у вашій родині завжди панують любов, взаємодопомога і взаєморозуміння!"  – привітав Олександр Савченко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три Love Story від чоловіків: відомі волиняни розповіли про своє кохання (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів