Поділитись:

Вибухівки не знайшли: поліція про замінування заводу "Мотор"

Вівторок, 14 травня 2019, 22:13

Через повідомлення про замінування Луцького ремонтного заводу "Мотор" евакуювали понад 1 тисячу працівників, однак інформація про замінування підприємства не підтвердилася.

Про це інформує прес-служба поліції Волині у Facebook.

"Під час огляду приміщень та території підприємства вибухонебезпечних предметів не виявлено. Вирішується питання щодо внесення відомостей за фактом неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні по обіді на електронну адресу заводу "Мотор", що знаходиться на вулиці Ківерцівській у Луцьку, надійшло повідомлення про закладення на його території вибухівки з часовим механізмом, яка спрацює через добу.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області. Евакуювали понад 1 тисячу співробітників підприємства. Вибухотехніки перевірили приміщення та територію, однак вибухонебезпечних предметів не виявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів