Поділитись:

На жінку з вадами зору, яка засмерділа будинок, вчергове нарікають лучани (фото)

Понеділок, 13 травня 2019, 16:45
На жінку з вадами зору, яка засмерділа будинок, вчергове нарікають лучани (фото)

По проспекту Соборності 37а, кв 84 проживає жінка з вадами зору та сином, який на вигляд справляє враження здорової людини, 26 років. Ці мешканці створили у своїй квартирі та під'їзді нестерпні умови для проживання.

Про це повідомила на платформі «Відкрите місто» Яна Поліщук.

«Ця квартира сміттям завалена від підлоги до стелі, фекалії виливають на коридор загального користування та ще у квартирі мешкає приблизно 12 котів. У під'їзді нестерпний сморід, кішить тарганами. На прохання до них навести порядок, вони не реагують, а погрожують влаштувати ще гірші умови і взірвати будинок», – повідомила авторка звернення.

Також додала, що біля квартири жінки проживають люди також з вадами зору та малі дітки.

«Ми не можемо добитись справедливості. Коли не працює ліфт, ми змушені ходити пішки разом з дітками, сморід виїдає очі з 1 по 9 поверх. Ми звертались у всі органи влади, маємо заяви з підписами жителів, телебачення має відео, поліція на нагрудну камеру знімала відео у її квартирі, все таки вони туди зайшли від чого були шоковані та блювали. Реакції ніякої», – додала жінка.

Вона уточнила, що квартира 84 не приватизована, а знаходиться у власності УТОС, директорка якого вплинути на ситуацію, з її слів, не може, чи банально не хоче виконувати свої прямі обов'язки.

«Жителька кв. 84, не може приглянути за собою, а значить і за котами. Дана жителька не одноразово лікувалася в психлікарні і тому її погрози насторожують жителів нашого величезного будинку. Якщо син проживає разом з матір'ю в таких умовах, під підозрою і його стан. Просимо негайно вжити заходів, так як це пряма загроза нашому життю і здоров' ю. Не будьте байдужими до нашої величезної проблеми», – написала Яна Поліщук.

Нині проблема залишається відкритою, хоча про неї сповістили відповідальні установи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на сусідку, яка засмерділа під’їзд

Надрукувати
мітки:
коментарів