Поділитись:

Dream Town: купуйте кватиру за півціни*

Вівторок, 14 травня 2019, 08:21

Ідеальна можливість купити квартиру вже, не потрібно чекати, адже може подорожчати вартість або не залишиться твого планування чи метражу. 

Отже, квартиру можна придбати за півціни. Умови розтермінування 50 %:

  • 50 % – на 12 місяців;
  • 50 % – перший внесок при підписанні договору;
  • 50 % – у 2 кварталі 2020 року (квітень). 

Dream Town не просто квадратні метри, ми будуємо комфортне середовище для життя. Dream Town матиме власний дошкільний заклад.

Діти наповнюють своєю енергетикою та спонтанністю все навколо, світ стає кольоровішим та оптимістичнішим. З турботою про наймолодших компанія облаштовує ігрові майданчики, цікаві та безпечні для діток і зручні для батьків. А також прагнемо створити найбільш надихаючий житловий комплекс міста, де пануватиме творча атмосфера. Тут ви зможете насолоджуватися зеленими алеями та кольором квітів та бути співавтором цієї краси. Команда Dream Town пропонує відкритий та доброзичливий спортивний простір. Тут можна відволіктися від насиченого міського життя і, наприклад, пограти з друзями у футбол чи волейбол.

Двори для пішоходів, а для машин – паркінг. Відсутність машин у дворах – це приємна тиша та безпека, а простір двору належить мешканцям будинку. Це надзвичайно зручно, авто завжди поруч, без сніжних заметів, бруду та з надійною системою охорони. У теплі й під дахом автівка прослужить своєму господареві набагато довше.

Dream Town у центрі міста з насиченою інфраструктурою. Поряд все необхідне для щоденного комфортного життя: супермаркети, салони краси, кафе, ресторани, банки, аптеки та багато іншого.

Квартира у Dream Town – дбайливе сучасне планування: просторі кімнати, лоджії, гардеробні, зручні санвузли та панорамні вікна з чудовими краєвидами.

Завітайте у центр продажу: вул. Привокзальна, 12 та запитайте у менеджера деталі розтермінування 50/50.

Надрукувати
мітки:
коментарів