Поділитись:

Гройсман розповів, як йому вдалося схуднути

Субота, 11 травня 2019, 19:31

Чинний український прем'єр Володимир Гройсман запевнив: для того, щоб схуднути він не дотримувався жодних дієт і не працював з дієтологами, а просто взяв себе в руки та почав харчуватися з певними обмеженнями.

Як зауважив політик, якщо суворо дотримуватися рекомендацій дієтологів і дієти, то, мабуть, все вийде. Однак, водночас зауважив він, це унікальні випадки, коли людина дотримується того, що рекомендує дієтолог, – інформує 24 телеканал.

"По-перше, у мене немає ніяких дієтологів, я не застосовував жодних медичних речей абсолютно. Я просто взяв себе в руки. Я загалом виступаю категорично проти дієт. Вважаю, якщо ти сідаєш на дієту, то потім ти з неї сходиш. А якщо ти з неї сходиш, то все – ти починаєш знову набирати вагу", – підкреслив Гройсман.

Відтак, він рекомендує взяти себе в руки та побудувати для себе прийнятний раціон.

"До прикладу, я дуже люблю картоплю, але я її не їм, тому що так для себе вирішив. Також я почав їсти якомога менше хліба. Ти маєш визначити для себе прийнятний раціон, якого би тобі вистачало та який би був достатнім для того, щоби привести вагу в норму, – це перша позиція. І друга позиція – це фізичні навантаження, тобто людина має рухатися, для того щоб почуватися нормально", – переконує прем’єр.

Крім того, очільник Кабміну поділився, що може штангою від грудей за один підхід витиснути 75-80 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів