Поділитись:

На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)

П'ятниця, 10 травня 2019, 23:34
На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)

Христина Жук – блогерка, маркетологиня виступатиме вже завтра на спікер-зоні гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest о 15:00.

В 25 років Христина відвідала 54 країни, 11 місяців подорожувала по Азії, на велосипедах, літаках, поїздах, автобусах і стопом. За цей час встигла відвідати 11 країн: Грузію, Азербайджан, Іран, М'янму, Таїланд, Лаос, Камбоджу, В'єтнам, Малайзію, Індонезію та Сінгапур. Доїхала велосипедом з України до Ірану, автостопом з України до Північної Африки, літаком з Аляски до Індонезії – але то вже було просто.

Під час виступу Христина говоритиме про:

- лайфхаки для мандрівників, де і як зекономити, і як не попасти в халепу

- мандрівні факапи (пропущені літаки, загублені паспорти, помилкові візи, ломані ноги, уявні хвороби, диких псів і ISIS)

- 25 років і 53 країни, як то зробити і чи треба )

- велоподорожі

- способи підзаробітку за кордоном

- волонтерство, проекти і можливості для молоді за кордоном, як дорогою зайняти себе корисними справами і бути мандрівним волонтером, і навіщо воно треба українцям взагалі.

Запрошуємо відвідати Lutsk Food Fest: Гастро тур та оцінити старання рестораторів з усієї країни, зануритись в кулінарні смаки різних країн, провести час разом у дружній та святковій атмосфері!

На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)На Food Fest розкажуть, як відвідати 54 країни до 25 років (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Lutsk Food Fest виступить львів'янин, який автостопом дістався Антарктиди (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024