Поділитись:

У Луцьку пройдуть міжнародні змагання серед пожежників

П'ятниця, 10 травня 2019, 20:00

На честь загиблих героїв в Україні щорічно проводяться Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту. Такі змагання стали традиційними, та не дозволяють забути славетний подвиг наших співвітчизників. У цьому році 32-гі ювілейні змагання відбудуться у Луцьку у період з 28 по 30 травня. Для участі у змаганнях запрошені команди багатьох країн. На разі відбуваються тренування збірної команди України.

Як розповів «Конкуренту» старший помічник начальника чергової зміни ОКЦ ДСНС України у Волинській області, підполковник Юрій Сафатюк, такі навчально-тренувальні збори збірної України відбуваються вперше на стадіоні на Волині.

«Це говорить про те, що наш підрозділ забезпечив належним чином підготовку збірної команди до цих змагань. І стадіон відповідає міжнародним стандартам», – каже Юрій Сафатюк.

Зараз на стадіоні пожежників тренується команда у складі 10 чоловік. У команді - майстри спорту міжнародного класу та заслужені майстри. З них – четверо працівників ДСНС України  у Волинській області.  Це – Олександр Андрійчук, Андрій Римар, Вадим Лучинський і Роман Божук.

Спортсмени будуть змагатися у пожежній естафеті, 100-метровій смузі з перешкодами, бойовому розгортанні та підйомі по штурмовій драбині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів