Поділитись:

Старшокласників з Волині кличуть на відкритий урок із Майклом Щуром

П'ятниця, 10 травня 2019, 13:36
Старшокласників з Волині кличуть на відкритий урок із Майклом Щуром

Наступного тижня відбудеться Всеукраїнський відкритий урок «Європа починається з тебе», який присвячений святкуванню Дня Європи в Україні.

Взяти в ньому участь запрошують учні 8-11 класів усіх закладів загальної середньої освіти, зокрема й з Волині. Початок уроку о дев’ятій ранку, а його учасниками стануть Іванна Климпуш-Цинцадзе – Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції; Еміне Джапарова – перша заступниця Міністра інформаційної політики України; Майкл Щур – український тележурналіст, актор, сценарист і музикант, – інформує Волинське регіональне відділення Асоціації міст України. 

Захід спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

Онлайн-трансляція буде доступна на YouTube-каналі «Укрінформу», відтак усі школи матимуть можливість дистанційно долучитися до заходу, а також використати матеріали відкритого уроку в майбутньому.

Реєстрація для шкіл: школи можуть зареєструватися для участі в онлайн-уроці можна перейшовши за посиланням у низу на новину розміщену на сайті Асоціації міст України.

Організаторами цього заходу виступають Міністерство інформаційної політики України, Офіс Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Міністерство освіти та науки України за підтримки проекту ЄС «Association4U» та Google Україна.

Нагадуємо, що Асоціація міст України також проводила такі онлайн-уроки з питань впровадження децентралізаційної реформи. Зважаючи на високий інтерес учнів до цієї форми навчанння, запрошують заклади загальної середньої освіти приєднатися 15 квітня 2019 року до перегляду Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку «Європа починається з тебе».

Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою: [email protected] (Ілля Удовиченко).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малі міста – великі враження: на Волині стартує проект

Надрукувати
мітки:
коментарів