Поділитись:

Lutsk Food Fest: проект Ukraїner їде до Луцька

Середа, 08 травня 2019, 14:33

Богдан Логвиненко їде на Lutsk Food Fest розповідати про подорожі країною та всім світом.

В межах програми гастрономічного фестивалю відбудеться декілька виступів запрошених спікерів. Оскільки тема окреслена як Гастро тур, відомі блогери та мандрівники ділитимуться історіями про шалені поїздки, екзотичні країни, кулінарні експерименти.

Богдан Логвиненко є одним з засновників проекту Ukrainer, місія якого – створення контенту про Україну і популяризація країни на інших континентах. Окрім цього, Богдан є впізнаваним блогером, автором кількох книг.

До речі, цього року у «Видавництві Старого Лева» вийшла книга Богдана «Ukraїner. Країна зсередини» – ​книга за мотивами першого кола масштабної експедиції Україною, яка тривала з літа 2016-го до зими 2018-го року й охопила всі історичні регіони — ​від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. У книзі зібрано найяскравіші моменти з мандрівок унікальними куточками країни: історії людей та місць, що надихають, зворушують і дивують, а також вражаючі фото, які показують Україну справжньою, несподіваною, цікавою та автентичною.

Запрошуємо вас відвідати виступ Богдана Логвиненка у цю неділю, 12 травня, о 15:00 на території замку Любарта в межах Lutsk Food Fest: Гастро тур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кольорові пельмені, восьминоги та фруктові чіпси: що готує Lutsk Food Fest

Надрукувати
мітки:
коментарів