Поділитись:

За торгівлю наркотиками судитимуть двох волинян

Понеділок, 06 травня 2019, 17:35
За торгівлю наркотиками судитимуть двох волинян

Двох волинян викрили у вчиненні наркозлочинів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Ківерцівський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконне придбання, зберігання, перевезення 27-річним мешканцем Нововолинська наркотичних засобів з метою збуту у місця позбавлення волі (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України).

Увечері 12 березня 2019 року раніше судимий чоловік,придбавши таблетки "Субутекс" та "Бупренорфін", привіз їх до Цуманської виправної колонії №84, проте не встиг перекинути через огорожу до забороненої зони, бо був зупинений працівниками колонії.

Нині зловмисник перебуває під вартою та невдовзі постане перед судом.

Вирішують правоохоронці і питання про обрання запобіжного заходу 26-річному мешканцю села Гаразджа Луцького району, якому повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті психотропних речовин (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України).

З грудня 2018 по 4 травня 2019 року чоловік неодноразово у Луцьку та в Ківерцях збував громадянам речовину з вмістом амфетаміну. Прокурори Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури наполягають на взятті зловмисника під варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі затримали наркоторговця (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів