Поділитись:

Тарас Шкітер посперечався з відомим ведучим Ганапольським у ток-шоу (відео)

Субота, 04 травня 2019, 13:20

Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер посперечався із ведучим Матвієм Ганапольським у ток-шоу на "Першому". 

Зокрема йшлося про дострокові вибори. Тарас Шкітер заявив, що вони не потрібні. Натомість Матвій Ганапольський наполягав на протилежному. 

"На моє переконання, дострокові вибори не потрібні. Тому що зараз громадянське суспільство має унікальний шанс змусити народних депутатів ухвалити ряд законів, які вже тривалий час не ухвалюються. Це скасування депутатської недоторканості, це імпічмент президента, це виборчий кодекс. Це закони, які потрібні. Рішення не підтримати ці закони є не популярним. Більшість депутатів говорять, що це потрібно, але ніхто це не робить. Якщо ці законопроекти будуть винесені в стінах парламенту, ми як громадянське суспільство повинні змусити проголосувати ці закони", – наголосив Тарас Шкітер.

Натомість Ганапольський здивувався, навіщо це робити. Адже, з його слів, простіше розігнати цю Верховну Раду, обрати нову, де в більшості буде "Слуга народу", і вони все ухвалять. 

"Де впевненість, що нова Верховна Рада ухвалить ці закони, адже ми вся п'ять років чули про те, що Верховна Рада ухвалить, а Верховна Рада не ухвалила. До того ж, невідомо, що у Верховній Раді буде в більшості "Слуга народу". Адже є мажоритарні депутати. По-друге, якщо буде більшість "Слуги народу", де впевненість, що вони проголосують імпічмент президента?" – відповів йому Тарас Шкітер. 

Ведучий продовжував відстоювати свою думку і зауважив, що це є в програмі Зеленського. Однак Тарас Шкітер заперечив, мовляв, люди давно не вірять заявам. 

"Зараз є унікальна можливість. Той, хто не підтримає ці закони, скоїть політичне самогубство. Сподіватися на якусь подальшу політичну кар'єру їм буде доволі складно. Тому цей шанс потрібно використовувати", – наголосив він. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів