Поділитись:

У Луцьку злодії "облапошили" клумбу біля магазину ритуальних товарів

Субота, 04 травня 2019, 06:53
У Луцьку злодії

У Луцьку злодії систематично викопують квіти з клумби побіля магазину ритуальних послуг.

Про це написала у Facebook Інна Доротій.

За її словами, вона разом з мамою доглядає за власною клумбою біля магазину ритуальних товарів. Лучанки купували дорогі та відбірні квіти, щоб прикрасити клумбу, однак останнім часом туди внадились крадії.

"Клумба створена для людей. Чужих людей. Для міста. Щоб тішила око і кожен міг помилуватись красою. Вперше ми її висадили дуже дорогими і відбірними квітами. Квіти за тиждень були вкрадені", – бідкається жінка.

Від крадіїв не допомагали навіть попереджувальні таблички з "хорошими" побажаннями.

"Щойно ми зачиняли офіс, як вправні людиська вирішували, що в них на грядках наші квіти будуть виглядати краще. Ми обурювались. Висаджували далі. Врешті я написала записку і прикріпила на табличку. Що хто вкраде, ще хоч одну квіточку в того відсохнуть всі причандали. І взагалі, хай думають де красти. Бо все ж таки пам'ятники...", – пише Інна Доротій.

Лучанка розповідає, що на деякий час злодійство припинилось, однак ненадовго.

"Сьогодні я знову побачила пусті місця. Люди??? Ви точно люди??? Для чого крадете? Поряд ринок. Там квіти за копійки продаються! Не пожалійте ту гривню і купіть!!! Ви ж злодії. Чому ви нищите прекрасне? Чому не цінуєте чужу працю? Чому важаєте, що хтось вам щось винен???", – обурюється жінка.

Інна Доротій також додала, що минулого тижня через працю на клумбі її мама потрапила до лікарні.

"Чесно образливо до сліз. Бо саме минулого тижня, мама по-новому висадила квіточки на тому клаптику землі. Перегрілась на сонці і потрапила в лікарню. І от в понеділок вона прийде і виявляється, що її труд марний?", – пише лучанка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жлобство: у Луцьку з клумби повикопували квіти (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів