Поділитись:

У Ковелі біля магазину побили 60-річного чоловіка

П'ятниця, 03 травня 2019, 10:01

Минулої суботи, 27 квітня, до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з магазинів на вулиці Незалежності міста невідомі побили чоловіка й той знепритомнів. Потерпілого доставили до лікарні.

Працівники кримінальної поліції встановили, що близько 21 години під час словесного конфлікту 26-річний ковельчанин наніс тілесні ушкодження 60-річному потерпілому. Його із травмами голови госпіталізували у реанімаційне відділення Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання, – інформує прес-служба поліції Волині. 

Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. До слова, молодого чоловіка вже притягували до відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці.  

Триває досудове слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до  восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів