Поділитись:

Луцький художник прикрасив Запоріжжя новим муралом (відео)

П'ятниця, 03 травня 2019, 06:42
Луцький художник прикрасив Запоріжжя новим муралом (відео)

У Запоріжжі завдяки луцькому художнику Андрію Калькову з'явився ще один мурал. На стіні дитячої школи мистецтв №3 відомий художник намалював картину "Геометрія". 

Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

В загальному нові мурали з’явилися на фасадах трьох шкіл мистецтв Запоріжжя. Разом з Андрієм Кальковим працювали вуличні художники з Києва, які  завершили роботи над живописами "Муза" та "Тато з донькою" до Великодня. Створення муралів відбувалося в рамках фестивалю "Сучасне мистецтво для покоління Z", що тривав впродовж двох тижнів.

Луцький художник прикрасив Запоріжжя новим муралом (відео)Луцький художник прикрасив Запоріжжя новим муралом (відео)

Андрій Кальков приїхав до Запоріжжя з Луцька. Він захоплюється вуличним мистецтвом з сьомого класу школи. У своєму місті художник створив 5 муралів. Школу розмалював втретє – з аналогічними проектами йому вже доводилось працювати в Києві та Сумах. Тепер його картина прикрасила запорізьку школу мистецтв №3.

Луцький художник прикрасив Запоріжжя новим муралом (відео)

Школярі запорізької дитячої школи мистецтв №3 самі запропонували художнику допомогу під час попередньої лекції про сучасне мистецтво. 

"В мене є така серія – "Круговорот". Я її малюю 10 років. В кожній роботі зашифрована спіраль. Своєю сучасною мовою, спіраль – це символ розвитку, пізнання і взагалі руху. Зробили проект з місцевими учнями. Робили конкурс на ескіз, щоб композиція теж була співзвучна з моєю"  –розповідає художник Андрій Кальков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький художник малював найбільше в Європі графіті на заправці (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів