Поділитись:

Південь Румунії потерпає від буревіїв та льодяного дощу (відео)

Середа, 01 травня 2019, 05:26
Південь Румунії потерпає від буревіїв та льодяного дощу (відео)

Столиця Румунії потерпає від подвійної стихії - буревіїв та льодяного дощу. Міські вулиці вкриті кригою, у Бухаресті вітер повалив понад дві тисячі дерев.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Вкриті кригою гілки надихають численних фотографів, але неабияк лякають фермерів. Скільки врожаю знищила негода, стане відомо лише навесні. Такої стихії, кажуть, тут не бачили кількадесят років.

Важка крига і сильний буревій - цього достатньо, аби більш як дві тисячі дерев попадали на вулиці румунської столиці. Припаркуватися під небезпечними гілками не пощастило понад сотні автомобілістів - тепер вони подають до мерії заявки на компенсацію.

Не менш небезпечна ситуація на міських вулицях - ті буквально перетворилися на ковзанку. Під час негоди травмувалося вже більш як півсотні людей.

Аби впоратися з наслідками негоди, румунські надзвичайні служби працюють у посиленому режимі. І закликають містян  бути обачними та не ходити попід будинками. Бо звідти вже незабаром падатимуть бурульки і шматки криги - танути вона, за прогнозами синоптиків, почне найближчими днями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хмарно та дрібний дощ: погода у Луцьку на середу, 1 травня

Надрукувати
мітки:
коментарів