Поділитись:

До Луцька приїздить легенда українського андеґраунду

Вівторок, 30 квітня 2019, 19:10

В Луцьку відбудеться акустичний вечір музиканта й поета Олега Каданова. Послухати виконавця наживо можна буде 3 травня в РЦ «Промінь» (4 поверх).

Про це повідомили у Мистецькому об’єднанні «стендаЛь»,

Олег Каданов живе й працює в Харкові, відомий у музичному колі виступами у складі гуртів «Оркестр Че», «Мандри Керуака», «Лінія Маннергейма», а також сольно.

Нещодавно вийшла його книга – арт-бук «Не я, а той», тож саме з презентацією видання музикант приїде до Луцька.

«Олег нагадує, що поезія починається з ритму. Саме з ритму витворюється час, про який так багато йдеться в цій книзі. Саме ритм закладено в пам’яті, саме втрата ритму призводить до забуття. Це вірші музиканта, який гостро й надзвичайно тонко відчуває слово, його завершеність та умовність. За великим рахунком, це книга про минущість. Себто, про безкінечність», - Сергій Жадан.

До слова, арт-бук Олега Каданова «Не я, а той» увійшов у топ-15 найкрасивіших книг «Книжкового арсеналу» та здобув премію Держкомтелерадіо «Краща книга року».

Акустичний вечір відбудеться 3 травня о 18:30 у РЦ «Промінь» (Grand Central, 4 поверх).

Організаційний внесок: 60 грн. Забронювати місце можна за телефоном: 095 031 32 80.

Захід відбудеться в рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» (4-6 жовтня, Луцьк).

Організатори: Мистецьке об’єднання «стендаЛь», Департамент культури Луцької міської ради, громадський діяч Роман Бондарук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів