Поділитись:

У Києві обстріляли плавучий ресторан (відео)

Субота, 27 квітня 2019, 22:34
У Києві обстріляли плавучий ресторан (відео)

У ніч на п'ятницю у Києві на Набережному шосе в плавучому ресторані "Веранда на Дніпрі", розташованому на дебаркадері, кавказці влаштували стрілянину. 

Про це повідомляє Страна.ua

Близько пів на першу ночі до ресторану під'їхав білий мікроавтобус "Mercedes" і два легковики - "Audi" та "Toyota". З нього вийшла група смаглявих чоловіків, схожих на кавказців. Вони розташувалися на відкритому майданчику ресторану. Заклад у будні дні працює з 12:00 до 01:00 тому в залі перед закриттям були лише одиниці відвідувачів. Кавказці зайшли на терасу ресторану, і, через деякий час персонал почув звуки пострілів. Це нічні гості відкрили стрілянину по фасаду ресторану і намагалися прорватися всередину. Охорона прийняла рішення закрити вхідні двері в приміщення і не пускати кавказців. Небезпечні візитери обстріляли фасад плавучої споруди і зникли на своїх автомобілях.

Зараз поліція встановлює власників машин, щоб знайти стрільців і з'ясувати мотиви злочину. На місці події знайшли багато стріляних гільз. Не виключено що конфлікт стався через неприязні відносини між власниками закладу. При стрільбі на щастя ніхто не постраждав, поліція завела кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство із застосуванням зброї). 

Варто нагадати, що і раніше в ресторані не все було гладко. Наприклад, в листопаді 2015 року він повністю вигорів при пожежі. Ресторан "Веранда на Дніпрі", що знаходився тоді на річці неподалік від пам'ятника засновникам Києва, загорівся тоді серед ночі. На думку власників, причиною пожежі стало коротке замикання, версію підпалу вони виключали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку сталася аварія з потерпілими (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів