Поділитись:

"Я б забрав і ще й могорич обласній раді поставив", – депутат щодо Ковельської вузлової лікарні

Середа, 11 травня 2016, 15:53

Депутати Волинської обласної ради дискутували щодо подальшої долі Ковельської вузлової лікарні.

Підняли тему проблемного медзакладу в середу, 11 травня, під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Депутат В'ячеслав Рубльов переконаний, що лікарня повинна бути на балансі обласної ради, а не Міністерства інфраструктури, як цілісний майновий комплекс. Разом із цим потрібно чітко вирішити, які функції буде виконувати заклад, а також знайти інвестора, який згодиться відремонтувати котельню.

Член фракції "Батьківщина" Сергій Слабенко вважає, що частину будівель доцільно передати медичному коледжу, а лікарню використувати для лікування бійців АТО.

Іншу точку зору має депутат Святослав Кравчук. Обранець громади вважає, що медзаклад потрібно передати на баланс Ковеля.

"Якби я там був міським головою, я б забрав і ще й могорич обласній раді поставив. У Ковелі потріпана поліклініка, пологовий будинок в невідомо якому стані. За три роки можна було б зробити із лікарні сучасний медичний комплекс", – сказав Святослав Кравчук.

Вирішуватимуть долю лікарні на найближчому засіданні тимчасової контрольної комісії обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області

Надрукувати
мітки:
коментарів