Поділитись:

Лучан просять впізнати "водія-шмаркача" (відео)

Середа, 11 травня 2016, 12:40

У Луцьку просять ідентифікувати особу, ймовірно, неповнолітнього хлопця, який створив аварійну ситуацію, лаявся, розмахував битою та, зрештою, втік із місця інциденту.

Відео опублікував користувач Vovochka Zluy в соцмережі Facebook.

"Вчора 10.05.2016 на вул. Марка Вовчка водій автомобіля ВАЗ 2103 3-ї моделі на шаленій швидкості робивши розворот створив аварійну ситуацію: чуть не задів припарковані авто. З автомобіля вийшов шмаркач на вік 17-18 років з ознаками алкогольного сп"яніння. На зауваження і спроби викликати поліцію шмаркате гівно почало агресивно себе поводити: дістав биту і почав розмахувати. Але режим "рембо" був недовгий, після слів: "вдар! Ну ти розумієш що за це тобі світитиме вже кримінальна відповідальність і ти обов"язково сядеш", наш херой трішкип поутих, але не припинив розмахувати биткою. Врешті решт його таки обезброїли і він як те теля почав звати маму і плакатись, що він неповнолітній і його не мають права бити. Залишилась опосля трофейна битка"

Також у повідомленні зазначено, що у якийсь момент хлопець сів в авто, завів двигун і поїхав, тож лучан допомогти впізнати горе-водія, який неадекватно поводився.

Оновлено (15:13): у мережі вдалося відшукати хлопця-водія, що фігурує у відео. У коментарі діловому виданню "Конкурент" він прокоментував ситуацію, де розповів, чому розмахував битою.

Надрукувати
мітки:
коментарів