Поділитись:

Сімейна перукарня у «Промені» підкорює не лише дітей*

Середа, 24 квітня 2019, 18:05
Сімейна перукарня у «Промені» підкорює не лише дітей*

Перукарня «Майстерня краси», що на 2-му поверсі РЦ «Промінь», стала сімейною. Відтепер не лише дітей, а й дорослих з нетерпінням чекають професійні майстри манікюру та перукарі.

Приємно вражає прайс закладу, де представлений перелік послуг, розділений на дитячі та дорослі позиції, а вартість найдорожчої не перевищує 250 грн.

Сімейна перукарня у «Промені» підкорює не лише дітей*

Діти найчастіше обирають: дитячий манікюр, стрижки, укладки та плетіння канекалонів. Дорослі послуги налічують дещо ширший ряд: стрижки, укладки, святкові зачіски, послуги манікюру та покриття гель-лаком, а також нову спа-процедуру для рук – парафінотерапія.

У сімейному просторі є крамничка цікавих подарунків та товарів для дітей, в якій можна знайти нові неповторні колекції дитячого декору.

Особливістю сімейної перукарні є адаптованість до дитячої аудиторії та спеціальні пропозиції як для дітей, так і для дорослих. Однією з найчастіше використовуваних є «Суперакція для матусь» – діти безкоштовно розважаються у лабіринті або зоні для крихіток під час того, як з батьками працюють майстри краси.

Сімейна перукарня працює щодня з 11:00 до 20:00 та у вихідні з 11:00 до 21:00.

Рекомендований попередній запис за телефоном: +380 (66) 770 07 57.

Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Посилання у соціальних мережах: facebook.com/smugastiy.nosorig/

Надрукувати
мітки:
коментарів