Поділитись:

Обирайте для життя квартири нового покоління*

Середа, 24 квітня 2019, 09:55
Обирайте для життя квартири нового покоління*

Компанія «Єврохолдинг» здійснює інвестиції в об’єкти нерухомості, які реалізовуються будівельними компаніями (або веде діяльність у будівельній галузі) з урахуванням збереження екологічного середовища та створення максимально комфортних умов для проживання людей.

Це добре відомий лучанам житловий комплекс «Яровиця» та новий житловий проект «Dream Town». Ще на етапі проектування будівель закладаються ефективні рішення з енергозбереження, теплозбереження, встановлення економного освітлення та електрообладнання, улаштування благоустрою території із живими насадженнями. Все це зумовлює не тільки високу якість збудованих об’єктів, а й забезпечення ощадливого використання споживаних ресурсів.

Обирайте для життя квартири нового покоління*

Лише якісні та перевірені матеріали 

Яскравим прикладом є сучасна система вентильованого фасаду «Яровиці». Це одне з найбільш продуманих рішень, що поєднує естетику і практичність. Вентильована фасадна система складається з облицювання (алюкобонд), теплоізоляції та алюмінієвих блоків. Принцип системи полягає в тому, що технологічний прошарок, що залишається між теплоізоляцією  і облицюванням, забезпечує вільний рух повітряних потоків. Природний рух повітря в цьому прошарку (ефект каміна) не дозволяє збиратися конденсату та волозі і є свого роду буфером, що значно знижує тепловтрати. Фасад такого типу є значно енергоефективнішим та довговічним.

Також, компанія використовує лише енергозберігаючі шумоізоляціні вікна. Це сертифіковані 5-ти камерні із профілем Brugmann та новітнім мультифункціональним cклопакетом CLIMAGUARD SOLAR. Цей склопакет назвали найбільш інтелектуальним продуктом. Спеціальне напилення зі срібла та інших металів створює ефект прозорого фільтра, який пропускає видиме світло і значно знижує проникнення сонячного тепла влітку і його витік взимку. Високий ступінь захисту забезпечує багатошарове скло «тріплекс». Отже, вікна безпечні, стійкі до впливів навколишнього середовища та мають високий рівень звуко- і теплоізоляції.

Значну увагу компанія приділяє вибору ліфтів. Під’їзд оснащують двома або трьома високонадійними безшумними ліфтами якість та надійність яких гарантує фірма MIZUI «Mitsubishi», швидкість руху яких  – 1,75м./с. в той час, коли  у звичайних –1м./с. Ліфти швидко та безшумно піднімуть вас  на самий верх та спустять у підземний паркінг до авто.

Обирайте для життя квартири нового покоління*

До речі, фішкою та іновацією для Луцьку стало будівницво компанією житлових комплексів з новітніми підземними паркінгами. Паркінг відповідає всім вимогам безпеки та комфорту:  постійний температурний режим +5 0С; системи автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції; антиковзаюче  покриття та цілодобове відеоспостереження. Розмір парко місця, площею 12,5-18м2, дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів.

Компанія дбає про затишок та комфорт

Житлові комплекси будуються з врахуванням усіх засобів безпеки. Їх основні елементи - це цілодобова охорона, шлагбаум на в’їзді на територію та відеонагляд.

Система підземних паркінгів дозволяє вуличний простір пропрацьовувати для дитячого та дорослого відпочинку. Це тротуари, зелені зони з кущів та дерев, зручні лави та сучасні велопарковки, баскетбольні майданчики, бігові доріжки, зони для барбекю. Особлива гордість - дитячі та спортивні майданчики, цікаві, якісні та безпечні. Ми співпрацюємо з дизайнерами для створення ландшафту території згідно сучасних тенденції.

Обирайте для життя квартири нового покоління*

Прогрес не стоїть на місці, в будівельній галузі постійно впроваджуються нові технології. Компанія «Єврохолдинг» демонструє відповідальність перед наступним поколінням. Моніторить, тестує та впроваджує в будівництво лише те, що робить життя у ваших нових домівках комфортнішим та економнішим.

Детальніше: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 квітня 2024
15:25
21 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
13:05
06 березня 2024
12:00
19 січня 2024
13:31
18 січня 2024
14:39
12 січня 2024
27 грудня 2023