Поділитись:

Співачка Руслана влаштує перформанс у Чорнобилі

Середа, 24 квітня 2019, 03:37
Співачка Руслана влаштує перформанс у Чорнобилі

Українська співачка Руслана заінтригувала новим проектом "Чорнобиль RE: start".

Про це пише Сегодня.

У ніч на 26 квітня, в 33-ю річницю однієї з найбільших техногенних катастроф у світовій історії – Чорнобильської трагедії, Амбасадор Відновлюваної енергії в світі – Руслана запланувала масштабне авторський арт-перформанс у зоні відчуження "Чорнобиль RE: start".


Трагедія на Чорнобильській АЕС назавжди закарбувалася в пам'яті всього людства. Однак важливо не тільки пам'ятати, але і, роблячи висновки, рухатися вперед. Гіркий досвід Чорнобиля повинен, в першу чергу, навчити нас не допускати подібних глобальних помилок у майбутньому. Помилок, ціна яких-десятки тисяч постраждалих (як загиблих, так і постраждалих від наслідків), цілі покоління людей.

З метою мінімізації ризиків від виробництва енергії та об'єднання навколо цієї теми всіх людей, які активно творять майбутнє України і світу, Руслана як Амбасадор Відновлюваної енергії в світі починає дворічний проект "Sunrise of Renewable Energy". Це програма дій, мета якої - розробити Infotainment-платформу для усвідомленого вибору всіх верств суспільства на користь енергії життя – 100% Renewable Energy Only.

"Чорнобиль: RE: start" як відправна точка проекту "Sunrise of Renewable Energy"– це художній погляд на трагічну сторінку не тільки історії нашої країни, але і всього світу, пам'ять і усвідомлення наслідків якої повинна стати рушійною мотивацією у розвитку відновлювальної енергетики. І саме цей посил буде особливо підкреслений в моєму перформансі. Ми закликаємо зробити RE: start! / Renewable Energy Start", – зазначила Руслана.

Символічно, арт-перформанс "Чорнобиль RE: start" відбудеться біля стели "Ангелу-трубача", де, за режисерським задумом, зустрінеться сіре минуле і світле майбутнє. Крім Руслани, в акції "Чорнобиль Re: start" візьмуть участь провідні діячі України в області чистої енергії, зокрема, члени платформи Global 100% RE України.

Підсумком проекту, за задумом організаторів, стане міні-фільм і цикл відеоробіт для соціальних мереж та їх трансляція в рамках масштабних проектів Руслани в якості посла Відновлюваної енергії в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Золота Дзиґа-2019»: українська кінопремія обрала своїх переможців

Надрукувати
мітки:
коментарів