Поділитись:

Волинський губернатор займеться "тарифною політикою" в Києві

Середа, 11 травня 2016, 11:10

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик у рамках робочого відрядження до Києва лобіюватиме питання від будівництва доріг до реалізації закону про держслужбу.

Головною ж темою розмови стане тарифна політика, яку він губернатор обговорить із заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуардом Кругляком.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Із віце-прем'єр-міністром України Володимиром Кістіоном голова облдержадміністрації обговорить моменти, пов'язані з дорожнім будівництвом та реалізацією інфраструктурних об'єктів. Також інформуватиме про хід будівництва шляху, що з'єднує Луцьк та Львів, кількома словами окреслить і загальний стан справ у дорожній галузі.

Також посадовці говоритимуть також і про залучення коштів Євросоюзу на ремонт дороги від Володимира-Волинського до Устилуга, Володимир Гунчик акцентуватиме й на проблемі подальшого функціонування митно-сервісної зони коло прикордонного міста та поділиться планами щодо вирішення відповідного питання.

Запланована також і робоча зустріч голови облдержадміністрації з керівництвом Міністерства оборони України, позаяк будівництво у Володимирі-Волинському багатоквартирного житла для військовослужбовців – більше ніж актуальне питання.

Окрім того, щодо впровадження норм Закону України "Про державну службу" спілкуватиметься Володимир Гунчик у Адміністрації Президента України.

Надрукувати
мітки:
коментарів