Назвали три найнебезпечніші секс-пози для статевого члена (фото 18+)

Вівторок, 23 квітня 2019, 01:24

Насправді зламати пеніс неможливо, але вивихнути — цілком можна. Свіже дослідження показує, що ризик шкоди для пеніса залежить від пози.

У дослідженні, опублікованому в журналі Advances in Urology, мимоволі взяли участь 44 чоловіки, що надійшли до різних лікарень з травмами інтимного органа. 28 з них постраждали в результаті вагінального сексу. Експерти розповіли, які пози найбільш небезпечними з цієї точки зору, пише Cosmo.ru.

Вершниця

Вершниця, або жінка зверху, — найбільш травмонебезпечний варіант, який став причиною половини травм. Жінка контролює рухи сама, залишаючи партнеру лише видимість контролю. Він може не встигнути вчасно зупинитися, якщо стає боляче.

Догі-стайл

У цій позі контроль за чоловіком. Але водночас він вкладає багато зусиль у свої рухи, що може призвести до ненавмисно неправильного руху. На частку догі-стайл припадає 29% травм.

Місіонерська поза

Класична поза теж несе ризик для пеніса. Чоловік контролює рухи, але оскільки він поглинений сексом, може неправильно розрахувати кут проникнення. Найпоширеніший варіант інтиму — причина 21% травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: PornHub запустив канал з бджолиним порно